SON DAKİKA



Haber > Spor > Şeker misin Constant!

Şeker misin Constant!

09 Nisan 2015 Perşembe - 07:58




Trabzonspor'da disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan ancak Torku Konyaspor maçı öncesi affedilen Constant ile ilgili kriz büyüyor.





Constant krizi arap saçı oldu çıktı... Trabzonspor'da disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan ancak Torku Konyaspor maçı öncesi affedilen Constant ile ilgili kriz büyüyor. Avukatını Türkiye'ye çağırarak yöneticiler ile bir görüşme yapan Gineli yıldızın, "Siz beni affettiniz ama ben sizi affetmiyorum" dediği öğrenildi. Buna gerekçe olarak ise kadro dışı kalma sürecinin net bir şekilde belirtilmediğini iddia eden Constant, önceki akşam da krize imza attı. Ersun Yanal, "Takımla antrenmana çıkacak ama ayrı çalışacak" dediği futbolcuya soyunma odasında özel bir antrenman programı verdi.

BAŞKAN ÇOK SİNİRLENDİ

Gineli oyuncudan bu program doğrultusunda bazı futbolcularla birlikte sahada çalışmasını isteyen Yanal, beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı. Yoğun yağışı da gerekçe göstererek sahada çalışmak istemeyen Constant, "Ben salonda çalışmak istiyorum" dedi. Ardından salona yönelen oyuncu bir anda karar değiştirerek üstünü değiştirdi ve arabasına atlayarak son sürat Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden ayrıldı. Teknik heyet ve takım arkadaşları bu davranış karşısında büyük bir şok yaşarken, bu olaydan haberdar edilen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da küplere bindi. Dünkü antrenmana da katılmayan Constant'a ağır bir para cezası verilmesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap