SON DAKİKA



Haber > Spor > Sefa'ya hurma piyangosu!

Sefa'ya hurma piyangosu!

17 Haziran 2015 Çarşamba - 09:18




Adı ‘gönderilmesi düşünülen oyuncular’ arasında yer alan Sefa Yılmaz’ın, Süleyman Hurma’nın göreve gelmesiyle kadroda tutulmasına karar verildiği orta





Trabzonspor’un geçen sezon Kayserispor’dan transfer ettiği gurbetçi oyuncu Sefa Yılmaz’a Süleyman Hurma piyangosu vurdu. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ‘gönderilmesi düşünülen futbolcular’ arasına yazdığı ileri sürülen Sefa’nın, Hurma’nın gelişiyle listeden çıkartıldığı ve takımda kaldığı ortaya çıktı. Sefa, Duisburg forması giydiği dönemde Hurma’nın girişimleriyle Kayserispor’a transfer olmuştu. Hurma, çok güvendiği futbolcuyu geçtiğimiz sezon başı Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin transfer etmek istemesine rağmen Trabzonspor’a satmıştı. Sefa’nın, Hurma’nın gelişiyle çok mutlu olduğu ve yeni sezon öncesi bu durumun performansına da olumlu yansıyacağını söylediği belirtildi. Bu arada Hurma’nın Sefa ile görüşerek “Kendini kanıtla. Burası Kayserispor değil. Daha iyi olmalısın” dediği belirlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap