SON DAKİKA



Haber > Spor > Savunmaya yeni ayar!

Savunmaya yeni ayar!

23 Eylül 2016 Cuma - 12:59




Konyaspor maçında dörtlü savunmaya dönecek olan Yanal sağbekte Zeki, göbekte Mustafa Yumlu ve Durica, solbekte ise Mustafa Akbaş’ı düşünüyor.





Trabzonspor’da yarınki Torku Konyaspor maçı öncesi teknik direktör Ersun Yanal, savunma bölgesinde yeni düzenleme yapıyor. Uğur’un sakatlığı nedeniyle Mustafa Yumlu ve Durica’ya savunmanın göbeğinde görev vermesi beklenen Yanal, sağbek ve solbekte ise önemli bir değişime gitmeyi planlıyor. Dörtlü savunmaya dönecek olan Yanal, Zeki ve Mustafa Akbaş’a yer açıyor. Deneyimli teknik adamın son iki lig maçında görev vermediği sağbek Zeki Yavru ile solbek Mustafa Akbaş’a yarınki Torku Konya maçına hazır olmalarını söylediği öğrenildi. Önceki akşam Ziraat Türkiye Kupası’nda Serhat Ardahan ile oynanan maçta 2 gol atan Mustafa, performansıyla maçın en iyileri arasına girmişti. İlk haftalarda solbekte denediği İbanez ve Güray’a ise yeniden kulübe yolu gözüktü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap