SON DAKİKA



Haber > Spor > Savunmanın ayarı bozuldu

Savunmanın ayarı bozuldu

21 Şubat 2015 Cumartesi - 09:51




Yanal’ın kısıtlı kadroya rağmen Napoli karşısındaki savunma kurgusu yenilgiye davetiye çıkardı. Sakatlığı geçen sağbek Bosingwa’nın savunmada oynaması





Trabzonspor’da Napoli karşısında alınan farklı yenilginin baş sorumlusu olarak Teknik Direktör Ersun Yanal gösteriliyor. Sakat ve cezalı oyunculardan dolayı maça 15 kişi hazırlanan Karadeniz ekibinde Yanal’ın 11’deki tercihleri eleştirileri de beraberinde getirdi. Özellikle haftalardır sağbekte yaşanan sıkıntının Bosingwa’nın iyileşmesiyle çözüleceğini bekleyen taraftarlar takımın sahaya dizilişi sonrası büyük şaşkınlık yaşadı. Haftalardır Aykut ile Medjani’yi savunmada oynatan Yanal, bu kez Bosingwa’ya savunmada görev verirken sağbekte joker görevi üstlenen Fatih’e, solbekte de İshak Doğan’a şans tanıdı. Yanal ayrıca ön liberoda bu sezon beklentilere karşılık veremeyen Medjani’yi oynattı. Bordo-Mavili takımın teknik adamı söz konusu oyuncuların yerlerini değiştirerek adeta takımın kimyasını bozdu, bu da farklı yenilgiye davetiye çıkardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap