SON DAKİKA



Haber > Spor > Savunmada kırmızı alarm!

Savunmada kırmızı alarm!

22 Temmuz 2015 Çarşamba - 11:56




Bordo-Mavililer savunma bölgesine transfer yapmak için seferberlik ilan etti.





Teknik Direktör Şota Arveladze’nin savunmanın göbeğine transfer istemesinin ardından harekete geçen  Trabzonspor, 3 ismi mercek altına altı. Bayern Münich’ten Dante’nin yıllık 5 milyon Euro ile istemesinin ardından gözler listedeki diğer isimlere çevrildi. Rubin Kazan’da forma giyen 23 yaşındaki milli stoper Solomon Kvirkvelia’ya yönelen Trabzonspor kurmaylarının 6 milyon Euro bonservis bedeli ile karşı kalmasıyla birlikte geri adım atmasına neden oldu.

Bu gelişmenin ardından rota diğer isimlere yöneldi. Milan’dan ayrılmaya hazırlanan Alex da Costa’ya yönelen Bordo-Mavililer’in bu oyuncunun bonservisinin elinde olması nedeniyle Bordo-Mavililer’in transfere sıcak bakmasına neden oldu. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da ‘deneyimli savunma oyuncusu alacağız’ demesi, Brezilyalı oyuncuyu işaret ettiği yorumlarına neden oldu. Trabzonspor her ihtimale karşı Serdar Taşçı’yı hazırda tutuyor. Bu arada Ukrayna basını Evgen Khacheridi ismini Trabzonspor’a yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap