SON DAKİKA



Haber > Spor > Savunma bakanı teklifleri değerlendiriyor

Savunma bakanı teklifleri değerlendiriyor

22 Ağustos 2023 Salı - 16:43




Beşikdüzü Yeşilköyspor altyapısında yetişen 20 yaşındaki stoper Murat Kaya’nın yeni durağının neresi olacağı merakla bekleniyor





BEŞİKDÜZÜ Yeşilköyspor’un Trabzon futboluna  sunduğu 20 yaşındaki stoper Murat Kaya’nın yeni sezonda durağının neresi olacağı merakla bekleniyor.  Geçtiğimiz sezon Beşikdüzü Yeşilköyspor ve Şalpazarıspor formaları giyen genç stoper 30 maçta forma giyerken 3 gollük katkı sağladı. İki ayağını da çok iyi kullanan ve hava hakimiyeti ile dikkat çeken genç oyuncuya Bölgesel Amatör Lig ve Amatör Lig takımlarının ilgisinin olduğunu öğrenildi.

YENİ sezon öncesinde Karadeniz’e özel açıklamalarda bulunan Murat Kaya hedefleri olan bir takımda oynamak istediğini söyledi. Kaya; “ Bu sezon iyi bir kadro ve hedefe oynayan bir takımda forma giymek istiyorum. Bireysel olarak çalışmalarımı sürdürüyorum. İnandığım bir proje olursa seve seve oynarım. Şuana kadar  birçok teklif geldi ancak en doğru kararı vermek için sonuna kadar bekleyeceğim” diye konuştu.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap