SON DAKİKA



Haber > Spor > Savaşan kazanır

Savaşan kazanır

07 Eylül 2016 Çarşamba - 09:02




Ersun Yanal, futbolcularını uyardı: Yakaladığımız pozisyonları golle sonuçlandırmalıyız. Ben isme değil hak edene forma veririm.





Teknik direktör Ersun Yanal, Osmanlıspor maçına hazırlanan futbolcularına sert uyarılarda bulunuyor. Milli oyuncuların yer almadığı idmanlarda özellikle kaçan goller nedeniyle daha dikkatli olunması konusunda uyarı yapan kurt hoca, "Yakalanan pozisyonlar golle sonuçlanmayınca istediğimiz skorları elde edemiyoruz. Dolayısıyla elimize fırsat geçtiğinde bunu değerlendirmeliyiz. Herkesin teknik kapasitesini göstermesini ben de isterim ama önemli olan takım oyunu ve futboluna katkı yapmak" diye konuştu.

SUK İLE ÖZEL İLGİLENİYOR

Yanal şöyle devam etti: "Kimsenin forması garanti değil. Ben isme değil, savaşana forma veririm. Hiçkimse oynamasının kesin olduğunu düşünmesin. Benim kurallarıma herkesin uymasını istiyorum. Bireysellik değil takım halinde hareket edilmesi önemli." Yanal'ın takıma son günlerde dahil olan Güney Koreli forvet Suk ile de özel ilgilendiği ve bu oyuncuyu Osmanlıspor maçına hazırladığı gözlendi.

DENGE VE KUVVET İDMANI

Trabzonspor, pazar günü Osmanlıspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Bordo- mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, oyuncuların ısınma hareketlerini Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin bahçesinde gerçekleştirdiği belirtildi. Açıklamada, futbolcuların kondisyon salonunda denge ve kuvvet çalışmaları yaparak antrenmanı tamamladığı kaydedildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap