SON DAKİKA



Haber > Spor > Savaşan bir Trabzonspor

Savaşan bir Trabzonspor

29 Haziran 2016 Çarşamba - 09:28




Takımın başında ilk idmanına çıkan Yanal, futbolcularına mesajı net verdi: “Savaşan bir ekip olmalıyız. Bu ekipte olacak olanlar da kendini göstermeli





Trabzonspor’da üçüncü kez göreve getirilen Teknik Direktör Ersun Yanal, bordo-mavili takımın başındaki ilk antrenmanında oyuncularına gözdağı verdi. Yeni sezonda uzun bir yolculuğa çıkacaklarını vurgulayan Ersun Yanal, bu yolda birlikteliğin önemine dikkat çekerek futbolcularına, “Burada bir ekip olacağız ve birlikte hareket edeceğiz. Aile ortamına uymayan ve zayıf olan bizimle olmayacak. Herkes buna göre çalışsın” dedi.

Hayalindeki savaşan Trabzonspor'u ortaya çıkarmak için istekli ve arzulu bir görüntü sergileyen Yanal, çalışma programını da buna göre ayarladı. Yeni sezon hazırlıklarını 3. etap halinde planlayan deneyimli teknik adam, Karadeniz ekibinde belirli bir oyun formatı oluşturarak hem fiziksel hem de taktiksel anlamda rakiplerinden üstün bir takım ortaya çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Yanal, “Bu takımda olmak isteyen kendini göstermeli” uyarısını yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap