SON DAKİKA



Haber > Spor > Satranç yarışması başlıyor

Satranç yarışması başlıyor

21 Ocak 2016 Perşembe - 15:00








Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen ve 81 ilden toplam 2 bin 278 sporcunun yarışacağı Türkiye Küçükler Şampiyonası, 23 ile 29 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Antalya Manavgat'ta yapılacak Türkiye Küçükler Şampiyonası, Türkiye Yıldızlar Şampiyonası ve Türkiye Emektarlar Şampiyonası 7'den 77'ye her yaş grubundan satranççıyı buluşturacak. Şampiyonalara sporcular ve aileleriyle birlikte yaklaşık 5 bin kişi katılacak.

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından düzenlenen Türkiye Küçükler Şampiyonası, Türkiye Yıldızlar Şampiyonası ve Türkiye Emektarlar Şampiyonası, 23 Ocak Cumartesi günü Antalya'da başlıyor. Manavgat Starlight Otel'de 7'den 77'ye her yaş grubundan toplam 2 bin 278 oyuncuyu buluşturacak satranç şöleni, unutulmaz başarı hikayelerinin de buluşma noktası olacak.Şırnak'tan Adıyaman'a, Düzce'den Mardin'e, İstanbul'dan Mersin'e, Gaziantep'ten Artvin'e, Hatay'dan Bursa'ya, Diyarbakır'dan Tekirdağ'a, Tunceli'ye, Siirt'e, Batman'a kadar Türkiye'nin dört bir yanından gelen çocukları, gençleri ve emektar sporcuları bir araya getirecek bu dev organizasyonda Antalya yaklaşık 5 bin kişiyi ağırlayacak. Türkiye'nin 81 ilinden gelen 2009 doğumlu küçüklerden 1938 doğumlu emektarlara kadar geniş bir yaş yelpazesinde yarışacak satranççıların ve onları yalnız bırakmayan ailelerin heyecanı, hırsları ve coşkuları şampiyonalara ayrı bir renk katacak.Şampiyonalar 24 Ocak Pazar günü açılış töreni ile başlayacak ve 9 turluk zorlu, heyecanlı mücadelelerin ardından 29 Ocak Cuma günü kapanış töreni ile sona erecek.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap