SON DAKİKA



Haber > Spor > Saral’dan dobra dobra!

Saral’dan dobra dobra!

05 Mart 2018 Pazartesi - 09:00








Ofspor Başkanı Olcay Saral, sportif anlamda başarılı olamadıklarını belirtirken sezon sonunda yapılacak kongrede aday olmayacağının sinyallerini verdi.

Son olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 mağlup olan Ofspor’da Başkan Olcay Saral, önemli açıklamalarda bulundu. Sportif olarak başarılı olamadıklarını belirten Başkan Saral, “Sanatçıyı alkış kulüp başkanını başarı ayakta tutar. Bizler sportif olarak istediğimiz başarıyı elde edemedik diye düşünüyorum” dedi.

30 Haziran’da olağan genel kurul yapacakların belirten Başkan Saral, “Sezon sonunda enerjisi ve parası olan arkadaşların meydana çıkmasını bekliyoruz. Kulübün önü açık. Ancak bu şartlarda kulüp bir ileri iki geri gidiyor. İstenen başarılar çok zor. Tribünler hep boş. Maçlara gelen yok” diye konuştu.

‘Oflular Ofspor’u gereksiz görüyor’ diyen Başkan Saral, “Bir kaç kişinin hayalleri büyük hedeflere yetmiyor. Ciddi paralar dönüyor. Çok fazla sorunlarla uğraştık . Stad, tesis, altyapı, icralar ekonomik konular derken çok yorulduk. Bunlar da bizi fazla yordu. 6 yıldır görevdeyiz. Belki dinlenmek bize de iyi gelir” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap