SON DAKİKA



Haber > Spor > Santos temkinli

Santos temkinli

09 Temmuz 2016 Cumartesi - 14:04




Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos, Fransa ile EURO2016'da oynayacakları final mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.





Her zaman finali hedeflediklerini belirten Santos, "Amacımız finale çıkmak ve kazanmaktı. Favori olarak başlamadığımızın farkındayız. İnsanlar benim çılgın olduğumu düşünüyor ama değilim. Favoriler evinde oynayan Fransa, Almanya ve İspanya'ydı. Onların dışında da 2-3 takım, İtalya, İngiltere zirveye doğru oynuyordu. Portekiz'in her zaman söyleyecek bir sözü olduğunu belirttim. Başarıya ulaşmak için gerekli her şeye sahibiz" diye konuştu. Ronaldo'nun kadrolarında olmasının mutluluk verici olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, "Dünyanın en iyi oyuncusu kadromuzda olduğu için şanslıyız. Ancak çok geniş bir kadromuz yok diğer takımlar gibi. Futbol matematik değil, bilim değil. Ronaldo da tek başına her şeyi yapmak için yeterli değil" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap