SON DAKİKA



Haber > Spor > Şansal Büyüka gidiyor, Rıdvan Dilmen geliyor!

Şansal Büyüka gidiyor, Rıdvan Dilmen geliyor!

16 Ocak 2017 Pazartesi - 15:06




Digiturk'un yeni sahibi beIN Media Group'un, uzun zamandır müdür olan Şansal Büyüka'nın yerine Rıdvan Dilmen'i transfer edeceği iddia ediliyor.





Lig TV'nin ismini tarihe gömen Bein Sports'ta köklü değişiklerin yapılacağı iddia ediliyor. Son olarak Sabah yazarı Mevlüt Tezel, sezon bitiminde Şansal Büyüka'nın gönderileceğini, Rıdvan Dilmen, Mehmet Demirkol başta olmak üzere futbol yorumcuları transferi yapılacağını yazdı.

İşte Sabah yazarı Mevlüt Tezel'in yazısının ilgili bölümü.

ŞANSAL BÜYÜKA GİDİYOR

"Aldığım duyumlara göre beIN Media Group, Süper Lig'de sezon bitince Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka'dan bayrağı devretmesini isteyecek.

Elbette Digiturk'e yıllarca emek veren Büyüka'dan başka programlarda yorumculuk yapması istenebilir ama yeni sezonda 'Maraton' programında büyük değişiklikler olacak, muhtemelen ismi de değişecek. Sonuçta Büyüka'nın yıllardır müdürlük yapması ve aynı programı sunması, kendisinde metal yorgunluğu, izleyicide de bıkkınlık yarattı.


Rıdvan Dilmen, Mehmet Demirkol başta olmak üzere bazı yorumcu ve sunucuların BeIN Sports'a transfer edilmesi gündemde."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap