SON DAKİKA



Haber > Spor > Sanders Trabzon'u uçuracak

Sanders Trabzon'u uçuracak

06 Haziran 2015 Cumartesi - 19:23




Trabzonspor Medical Park, gelecek yıl için de iddialı bir kadro kurmanın hesaplarını yapıyor.





Trabzonspor'da Sanders heyecanı. Potada, kulüp tarihinin en başarılı sezonunu geçiren, Avrupa Challenge Kupası’nda final oynayan, ligde de Play-Off yarı final başarısı gösteren Trabzonspor Medical Park, gelecek yıl için de iddialı bir kadro kurmanın hesaplarını yapıyor. Transfer çalışmalarını hızlandıran Bordo-Mavilililer, İtalya Ligi’nde Dinamo Sassari forması giyen 26 yaşındaki ABD’li forvet Rakim Sanders’ı renklerine bağlamak için yoğun çaba harcıyor. Sander, “Trabzon beni istiyor” diyerek transferi doğrulamıştı.

Bordo-Mavili yönetim, İtalyan ekibi Dinamo Sassari ile görüşmelerini sürdürüyor. Gözler Onun Üzerinde Sassari, İtalya Liginde yarı final maçları oynuyor. Sassari forması giyen Sanders, Olimpia Milano ile oynanan maçta 27 dakika süre alırken 15 sayı üretip, 4 ribaund yaptı. Bordo-Mavili ekip daha önce de Polonya’nın Turow takımından Damian Kulig’i kadrosuna katmıştı. 1987 doğumlu ve 2.06 m boyundaki Polonyalı power forvet Kulig, takımının mücadele ettiği Polonya ligi yarı final serisinde önceki akşam oynanan Stelmet ZG’ye 67-53 mağlup oldu. Damian Kulig, 8 sayı, 8 ribauntla oynadı. Kulig Polonya Milli Takım forması da giyiyor. Bu arada Trabzonspor Medical Park basketbol takımı, Sean Marshall ile yollarını ayırırken Novica Velickovic, Andrea Stipanovic ve Dwight Hardy’nin sözleşmelerini 2’şer yıl daha uzatmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap