SON DAKİKA



Haber > Spor > Samsung'dan zamanın ötesinde hamle!

Samsung'dan zamanın ötesinde hamle!

31 Ocak 2022 Pazartesi - 16:34




Samsung henüz Şubat ayı gelmeden bazı cihazları için Şubat güncellemesini yayınladı. Güney Koreli teknoloji devi zamanın ötesinde hamleler yapmaya devam ediyor.





Samsung, bir süredir, daha o ay gelmeden önce bazı cihazlar için aylık güvenlik yamalarını yayınlıyor. Bu her zaman aynı telefonlar veya hatta seriler olmuyor, bu yüzden hangi cihazın güncellemeyi önceden alacağını kestirmek imkansız. Ancak neredeyse her ay, gelecek ayın güvenlik güncellemelerini alan bir cihaz ailesi oluyor. 

Samsung'dan zamanın ötesinde hamle!

samsung

Ve evet bugün de o günlerden biri. Ocak ayında olmamıza rağmen, Koreli şirket daha fazla bekleyemedi ve Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra için Şubat güncellemesini yayınladı. Şimdilik, bu güncelleme sadece Hollanda'da yayılıyor gibi görünüyor, ancak şüphesiz çok yakında diğer Avrupa ülkelerini de vuracak. Yeni yapı N98xxxxxU3EVA9 olarak tanımlanıyor; buradaki "xx", her iki telefonun özel modeline göre farklılık gösteriyor. Maalesef şu anda güncelleme ile gelen özelliklerin mevcut bir değişiklik günlüğü yok.

Her zamanki gibi, güncelleme bildirimini henüz almadıysanız, manuel kontrol yapmanız gerekebilir. Güncellemenin size de gelip gelmediğini görmek için Ayarlar'a gidebilir ve Yazılım güncelleme menüsüne erişebilirsiniz. Samsung 2021 yılını iyi kapattı ve şirket bu yeni yılda da çalışmalarına durmadan devam ediyor. Özellikle katlanabilir telefon sektöründe öncü olan şirket rakiplerine bu pazarda fark attı. Güney Koreli teknoloji devinin gelirlerinin katlanabilir telefon sektörüne öncülük etmesiyle gelirlerinde artış yaşanması da bekleniyor diyebiliriz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap