SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyonlukla taçlandıralım

Şampiyonlukla taçlandıralım

21 Haziran 2015 Pazar - 09:59




Trabzonspor Taraftarları Birliği Başkanı Adem Söğüt, Avni Aker’de geçirecekleri son sezonu şampiyonlukla taçlandırmak istediklerini ifade etti.





Avni Aker’de yapacakları etkinliklerle hedefe doğru yürümek istediklerini belirten Söğüt, “Yönetim, teknik kadro ve futbolcularla taraftarlarımız el ele vererek Avni Aker’deki son sezonumuzu şampiyonlukla taçlandırıp futbol tarihine bu mabedin ismini altın harflerle yazdırmalıyız” dedi. Şampiyonluk için tribünlerde birlikteliği sağlamayı yönelik gerekli adımları attıklarını dile getiren Söğüt, şöyle devam etti: “İki kale arkasında birer grup olmak üzere tek ses, tek yürek halinde takımımızı desteklemek için gerekli çalışmaları yaptık. Şampiyonluk bayrağının sezon sonunda Avni Aker’de dalgalanması için herkes üzerine düşen görevi yapmalı. Ben de bu doğrultuda Trabzonspor sevdalılarını birlikteliğe davet ediyorum.” Şampiyonluğun formülünü de açıklayan Söğüt, “M’Bia dışında iyi birer solbek, stoper, santrafor alınması halinde mevcut kadromuzla birlikte sakatların da iyileşmesiyle birlikte hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi. Söğüt, “Aralık’ta yapılacak olan genel kurulda İbrahim başkanın iyi bir ekiple yapacağı yönetimin bir sezon daha desteklenmesi taraftarıyım. Kaliteli yönetimin oluşması halinde geçen dönem olduğu gibi bu dönem de desteğimiz İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’na olacak” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap