SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyonluk yarışında olacağız

Şampiyonluk yarışında olacağız

21 Ağustos 2023 Pazartesi - 15:56




Sürmenespor teknik direktörü Çağdaş Sağlam yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu;





TRABZON 1. Amatör Küme ekiplerinden Sürmenespor Teknik Direktörü Çağdaş Sağlam yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu. Sürmenespor’un hedefinin zirve olduğunu söyleyen Sağlam; “Hedefimiz göze hoş gelen futbol oynamak ve Sürmenespor’u en iyi şekilde temsil etmek. 5-6 yıl öncesinden gelen bir planlamamız vardı. Altyapımızdan 11 tane oyuncu çıkardık bu 11 oyuncumuza yardımcı olabilecek abi dediğimiz oyuncuları transfer ettik. Bu sezon tabi ki şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Günün sonunda şampiyon oluruz olmayız ama şampiyonluğa oynayacağız” dedi.

TRANSFERDE stoper arayışları olduğunu söyleyen Sağlam;” Şuan için 6 oyuncu transfer ettik. Stoper mevkine 1 oyuncu daha katmayı düşünüyoruz. Kulübün ekonomik yapısına uyarsa alacağız. Olmazsa altyapıdan çıkan iki tane oyuncumuz var bunlarla devam edeceğiz” dedi. Taraftarlara da seslenen Sağlam; “Ben 7 yıldır Sürmenespor’dayım taraftarlarımızdan ricamız bizlere biraz daha destek olsunlar. Bu çocukların herkesten çok desteği var. Ben inanıyorum o tribünler dolarsa çok daha güzel şeyler olur. Bize destek verirlerse bizde onların yüzünü kara çıkarmayız inşallah” diye konuştu.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap