SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyonlar sahne alıyor

Şampiyonlar sahne alıyor

02 Aralık 2023 Cumartesi - 16:42




Amatör ve Profesyonel WBO Avrupa Şampiyonu ve Profesyonel UBO Dünya Şampiyonu Fatih Keleş’in gösteri maçı yapacağı gecede Mustafa Çolak beşinci profesyonel maçına çıkacak. 9 boksör ise profesyonel olmak için ter dökecek





TRABZON bu gece boksa doyacak. Türkiye Profesyonel Boks Federasyonu organizesinde, Gökhan Kazaz promotörlüğünde ve ‘Şampiyonlar Gecesi’ adı altında gerçekleşecek olan boks şölenine Alyans Toplantı ve Düğün Salonu ev sahipliği yapacak. Saat 19.30’dan itibaren başlayacak olan dev organizasyon Çay TV’den canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca toplamda 17 müsabakanın gerçekleşeceği gecede 9 maçta 14 sporcu profesyonelliğe yükselme adına ringe çıkacak.

WBO Avrupa ve Profesyonel UBO Dünya Şampiyonu Fatih Keleş gecede Gürcü rakibi Nika Nakashidze’yle gösteri maçı yapacak. Trabzonlu Milli Boksör Mustafa Çolak da 5’inci kez profesyonel maçında İlia Mlikia ile karşılaşacak. Gecede Türk sporcular Mehmet Utku Taş, Furkan Aybar, Haktan Bayraktar, Emirhan Kalkan, Orhan Yıldırım, Aleyna Nigar Geloğlu, Mustafa Atayee, Arda Baran Akdal ve Umut Can Bayraktar profesyonelliğe yükselme maçlarına çıkacaklar.

FATİH KELEŞ ÖRNEK OLUYOR




ORGANİZASYON Yetkisi Gökhan Kazaz, yaptığı açıklamada, “Güzel bir gece olmasını diliyorum. Fatih Keleş’i de gösteri maçında sahneye çıkaracağız. Bu organizasyonu gerçekleştirmekte ki esas amacımız yeni sporcuları profesyonele kazandırma adına olacak. Daha önce Trabzon’da iki organizasyon yaptık, bu organizasyonlarda Fatih Keleş’e kemerler kazandırdık. Bundan sonra Fatih Keleş’in Almanya’da bir kemer maçı var. Kontratları imzalıyoruz. Ondan sonra Amerika düşüncemiz var. Fatih Keleş, alttan gelen sporculara bir örnek oluşturuyor. Bu organizasyonu da yeni Fatih Keleş’leri ortaya çıkarma adına gerçekleştiriyoruz. Gecede Mustafa Çolak ana maçımız olacak. Birçok sporcu profesyonellik için sahne alacak. Bu sporcularımızın tamamı milli düzeyde. Tamamı Trabzon’un öz evladı. Bu sporcularımıza her anlamda destek vermeliyiz. Yeni Fatihler yetiştirmek için sponsorlara ihtiyacımız olacak” dedi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN




 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap