SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyonlar Ligi kura çekimi! Galatasaray'ın rakibi belli oldu

Şampiyonlar Ligi kura çekimi! Galatasaray'ın rakibi belli oldu

21 Haziran 2023 Çarşamba - 13:15




Süper Lig sezonunu şampiyon tamamlayan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan dahil olacak olan Galatasaray'ın rakipleri belli oldu. Sarı Kırmızılı ekibin, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi FK Zalgiris Vilnius (Litvanya) / FC Struga (Makedonya) eşleşmesinin galibi olacak.





UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-24 sezonu 2. ön eleme turu kura çekimi bugün İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşti. Sarı Kırmızılı ekibin, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi FK Zalgiris Vilnius (Litvanya) / FC Struga (Makedonya) eşleşmesinin galibi olacak.

 GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi 2. Tur maçları 25 – 26 Temmuz; rövanş karşılaşmaları 1 – 2 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

ZALGİRİS VE STRUGA TAKIMLARINI TANIYALIM

kUZEY Makedonya takımı Struga geçtiğimiz sezon ligi 10 puan farkla şampiyon olarak tamamladı. Takımın en değerli oyuncusu 300 bin Euro değerindeki orta saha oyuncuları Besmir Bojku ve Hogab Ukpa...


Litvanya ekibi Zalgiris'in ise tahmini takım değeri 8 milyon Euro. Takımın en değerli oyuncuları stoper Nassim Hnid, orta alan oyuncusu Yuriy Kendysh ve sol bek Joel Bopescu.

İLERLEYEN TUR TAKVİMİ

Galatasaray eğer ikinci turu geçerse 3. tura kalıyor. Üçüncü tur kuraları 7 Ağustos tarihinde çekilecek. Çekilecek kurada Galatasaray'ın elemeyi geçecekse rakibi de belli olacak. Üçüncü turu geçtiği takdirde Galatasaray 22/23 – 29/30 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap