SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyonlar inançlı

Şampiyonlar inançlı

01 Şubat 2014 Cumartesi - 09:23




Osmanlı Boks’un iki yıldızı İskender Günen Yıldırım ile Berat Coşkun, 1461 Gençlik’in parlayan yıldızı Doğukan Fettahoğlu, hedeflerini altın madalya o





Osmanlı Boks ve 1461 Gençlikspor Samsun’da yarın başlayacak Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda hedeflerini yüksek tuttu. Şampiyonada Osmanlı Boks Kulübü adına dövüşecek 48 kiloda Berat Coşkun ile 57 kiloda ringe çıkacak olan İskender Günen Yıldırım gözünü altın madalyaya dikti. 1461 Gençlikspor adına dövüşecek olan 50 kiloda Doğukan Fettahoğlu ringleri sallamakta kararlı. Sporcularına güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Osmanlı Boks Kulübü Başkanı Mustafa Kuk, "Sporcularımızdan söz aldık. Üç sporcumuzdan da en az gümüş madalya bekliyoruz. İnanıyorum ki bunu başaracağız" dedi. Kuk, Aslider & Sümela Sigorta’ya da desteklerinden ötürü teşekkür etti. 1461 Gençlikspor Kulüp Başkanı Hakan Altuntaş ise Doğukan’dan altın madalya beklediklerini söyledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap