SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyon Yağlıdere

Şampiyon Yağlıdere

23 Mart 2018 Cuma - 17:28








Giresun Birinci Amatör Küme’de şampiyonluğu haftalar öncesinden garantileyen Yağlıderespor, Dereli Anadolu ile oynadığı son maçın ardından şampiyonluk kupasını aldı. Yağlıderespor Kulüp Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, “Ligde namağlup şampiyon olan Yağlıderesporumuz’u tebrik ediyorum” dedi.

Yağlıderespor olarak güzel bir sezon geçirdiklerini ifade eden Kırhasanoğlu, “Herkes üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi. Çok mutluyuz. Bizler her zaman kulübümüzün yanında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Gelecek sezon birkaç takviye ile birlikte Süper Amatör Lig’de de başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Kupa takdim edildi 

Konuşmanın ardından Yağlıderespor’a şampiyonluk kupası ve madalyası Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Giresun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Güngör, Futbol İl Temsilcisi Sinan Işık, İl Genel Meclis Üyesi Fikret Karaaslan tarafından takdim edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap