SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyon sporculardan İl Müdürlüğü’ne çıkarma

Şampiyon sporculardan İl Müdürlüğü’ne çıkarma

21 Temmuz 2023 Cuma - 14:06




Kick Boks Şampiyonasında derece elde eden Giresunlu sporcular Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ziyaret etti





KİCK Boks Şampiyonasında derece elde eden Giresunlu sporcular ve antrenörleri Fazıl Karaman, Spor Şube Müdürü Halil Demirel ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Muzaffer Ergün' ü ziyaret ederek şampiyona hakkında bilgi verdiler.  İl Müdürü Vekili Muzaffer Ergün, Spor Şube Müdürü Halil Demirel ve Gençlik ve Spor Uzmanı İsrafil Aslan tarafından sporculara çeşitli hediyeler takdim edildi.

6-13 Temmuz 2023 tarihleri arasında Mardin’ de düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılan Giresunlu sporculardan;   Ahmet Kaan Karaman 69 kg Genç Erkek kategorisinde Türkiye Şampiyonu, Abdullah Sertan Dinç alt minik 27 kg Türkiye Şampiyonu, Zeynep Nevra Aydın 30 kg alt minik Türkiye Şampiyonu, Mira sayın 36 kg alt minik Türkiye 2.si,  Zeynep Hüma Demirkılıç 33 kg alt minik Türkiye 3.sü ve Aslıhan Önal 27 kg alt minik Türkiye 3. sü olarak şampiyonayı tamamlamıştı.

GİRESUN Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada; “Ahmet Kaan Karaman elde ettiği derece ile 25 Ağustos 2023 tarihinde İstanbul’ da yapılacak olan Kick Boks Avrupa Şampiyonasında ve 27 Temmuz 2023 tarihinde İstanbul’ da yapılacak olan Akdeniz Kick Boks Şampiyonasında Türkiye Milli Takım kadrosuna girmeye hak kazandı” denildi. İl Müdürü Vekili Muzaffer Ergün; “Sporcularımızı ve Antrenörleri Fazıl Karaman hocamızı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi” ifadelerine yer verildi.




HABER: EROL TAŞKIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap