SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyon Jandarma

Şampiyon Jandarma

15 Temmuz 2023 Cumartesi - 14:19




100.Yıl Kamu Kurum ve Kuruluşlar arası Futbol Turnuvasında şampiyon belli oldu. Jandarma, Emniyet Müdürlüğü’nü 3-2 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti





28 Nisan- 13 Temmuz 2023 tarihleri arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Giresun Şubesinin ortaklaşa düzenlediği, 40 kurum takımından, 840 personelin spor yapma imkânı bulduğu organizasyon Tirebolu İlçe Stadı, Bulancak Ek Saha, Merkez 75.Yıl Stadı ve 15 Temmuz Sahasında, 6 ayrı grupta, 140 müsabaka oynanarak tamamlandı. 75. Yıl Stadında Giresun Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma A arasında oynandı. Rakibini 3-2 mağlup eden Jandarma şampiyonluğa uzandı.

Pes etmediler

KARŞILAŞMAYA hızlı başlayan Giresun Emniyet Müdürlüğü Ahmet Burhan Dege’nin golüyle 1-0 öne geçti.  Jandarma A takımında Arda Cenk Gümüş skoru 1-1’ e getirdi. İlk yarıda son sözü Giresun Emniyet Müdürlüğünde Hasan Baki söyledi ve ilkyarı 2-1 Giresun Emniyet Müdürlüğünün üstünlüğü ile tamamlandı. Jandarma A takımı ikinci yarıya golle başladı ve skoru 2-2 ye getiren golü Oğuz Aydın Konak kaydettİ. Müsabakanın uzatma dakikalarında Oğuz Aydın Konak’ın bir kez daha sahneye çıktı ve takımını şampiyonluğa taşıdı.  




Finale İlgi Yoğundu

GİRESUN Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma A takımları arasında oynanan final müsabakasına yoğun ilgi gösterildi. Müsabakayı İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Özgür Özer, Gençlik ve Spor İl Müdürü V. Muzaffer Ergün, A.S.K.F. Başkanı Sinan Işık, Şube Müdürleri Ali Dodur ve Halil Demirel, TFFHGD Giresun Şube Başkanı Mustafa Zıvalı, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Kasap, İHK Başkan Vekili Engin Şahin ve çok sayıda misafir takip etti.




Madalya töreni taktim edildi

Derece elde eden takımlara ve sporculara kupa ve madalyaları İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Özgür Özer, Gençlik ve Spor İl Müdürü V. Muzaffer Ergün, A.S.K.F. Başkanı Sinan Işık, Şube Müdürleri Ali Dodur ve Halil Demirel, TFFHGD Giresun Şube Başkanı Mustafa Zıvalı, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Kasap ve İHK Başkan Vekili Engin Şahin tarafından takdim edildi.

Mustafa Zıvalı Jübile Yaptı




MÜSABAKANIN İlk düdüğünü Hakem Mustafa Zıvalı çaldı. Karşılaşmayı 3 dakika kadar yöneten Mustafa Zıvalı 17 yıllık futbol hakemliğine son noktayı koydu ve omuzlarda sahayı terk ederek jübilesini gerçekleştirdi. Final müsabakasını Soner Demiralp-Onur Tatar-Umut Türkeş ve Serkan Yücel dörtlüsü yönetti.

HABER: EROL TAŞKIN
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap