SON DAKİKA



Haber > Spor > Salih Uçan pazarlığı

Salih Uçan pazarlığı

09 Aralık 2015 Çarşamba - 11:36




Roma Futbol Direktörü Walter Sabatini, Salih Uçan'ın 11 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunda pazarlık yapmak için İstanbul'a gelmeye hazırlanıyor.





Genç yıldızı gönülsüz olarak Roma'ya gönderen Fenerbahçe, sözleşmedeki rakamın dışına çıkmayacak.Fenerbahçe’de ‘geleceğin yıldızı’ gözüyle bakılan, Aykut Kocaman dönemindeki performansıyla izleyenleri kendine hayran bırakan Salih Uçan, Ersun Yanal’ın gelmesiyle birlikte formayı unutmuştu.

Bu nedenle Aziz Yıldırım geçtiğimiz sezonun başında Roma’dan gelen iki senelik kiralama teklifini, gönülsüzce kabul etmişti. Sözleşmeye göre İtalyan devi, bu sezonun sonunda genç orta saha oyuncusunun bonservisini 11 milyon Euro ödeyerek alabilecek. Roma Futbol Direktörü Walter Sabatini, pazarlık yapıp bu rakamın daha aşağısına transferi bitirmek için İstanbul’a gelmeye hazırlanıyor. İtalyan basınına göre Sabatini, 5 milyon Euro’ya Fenerbahçe ile anlaşmayı umuyor. Ancak Aziz Yıldırım’dan ummadığı bir cevap alacak! Çünkü bu konuda başkanın kararı belli.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap