SON DAKİKA



Haber > Spor > Salih Dursun şaşkınlığı

Salih Dursun şaşkınlığı

20 Temmuz 2015 Pazartesi - 09:16




Bir çalışmada teknik kapasitesi çok daha yüksek oyuncular arasında Salih Dursun birinci çıktı. Bu durum Şota’nın yanı sıra Sportif Direktör Süleyman H





Trabzonspor’un Almanya kampının ilk antrenmanında Teknik Direktör Şota Arveladze, idmanın son bölümünde bazı futbolcularından şut çekerek direğe isabet ettirmelerini ve 6 kez direğe isabet ettirenin idmanı tamamlayacağını söyledi. Şota’nın da katıldığı bu çalışmada teknik kapasitesi çok daha yüksek oyuncular arasında Salih Dursun birinci çıktı. Bu durum Şota’nın yanı sıra Sportif Direktör Süleyman Hurma ve takım arkadaşlarında büyük şaşkınlık yaşattı. Saha kenarında Süleyman Hurma’ya doğru gelen Şota, “Süleyman ağabey, Salih birinci oldu. Gazetecilere hemen bir açıklama yapalım. Biz, UEFA'da mücadele etmeyi bırakalım” dedi. Hurma da şaşkınlığını gizlemeyerek, “Salih yarım saat önce buraya geldi. Dedim ‘Salih ne oldu, sakatlandın mı?’ O da bana, ‘Yok ağabey ne sakatlanması, ben birinci oldum, idmanı tamamladım’ dedi" ifadelerini kullandı. Takım arkadaşları da bu sözler ve takım arkadaşlarının birinci olması nedeniyle Salih'e takılırken, “Futbolda mucize olduğuna artık inandık” diye espri yaptı. Öte yandan yarışmada sonuncu olan Soner Aydoğdu ise ceza olarak rakip olduğu arkadaşlarına tişört alacak.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap