SON DAKİKA



Haber > Spor > Saldırı ile ilgili sessizliğini bozdu

Saldırı ile ilgili sessizliğini bozdu

06 Nisan 2015 Pazartesi - 08:39




Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe'ye yapılan saldırıyla alakalı sessizliğini bozdu.





Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe saldırısı ile ilgili sessizliğini bozdu ve önemli açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu, olayın gerçekleştiği yerin İstanbul Başsavcısı Hadi Salihoğlu'nun evinin orası olmasına dikkat çekerken, saldırının sportif bir olay olmadığını belirtti. İbrahim Hacıosmanoğlu ilk olarak, ''İyi olmaya çalışıyoruz. Konuyla ilgili ilk açıklamayı resmi olarak yaptık. Bizim bir mücadelemiz var. Ancak bu mücadele sporun kurallarının içinde kalacak şekilde. Bu olay farklı bir olay. İlk anda en ağır şekilde tepki koyan biziz. Bunun ne Trabzon ne de Trabzonspor'la alakası olamaz. Bekleyelim. Saldırı üst aklın işi olabilir. Adli makamlar çalışıyor. Bizler de takip ediyoruz. Bizim de yapacaklarımız var. Bu sporlukla, adamlıkla bağdaşmayan bir durum. Hiçkimse bunu Trabzonspor'a ya da Trabzon'a mal edemez. Biz sıkıntılı dönemlerden geçtik. O dönemlerde de Fenerbahçe, Trabzon'a geldi. Bir sıkıntı olmadı ve olay çıkmadı. Ülkenin her tarafında bir takım karışık olaylar var. Bu karışıklığın paralelinde böyle bir olayın yaşanması düşündürücü. Trabzon'da bu olayın İstanbul Başsavcısı Hadi Salihoğlu'nun evinin orası. Ona da dikkat çekerim'' dedi.

''Liglerin durdurulması doğru değil''

Liglerin durdurulmasıyla alakalı ise Hacıosmanoğlu, ''Bu olayın sporla alakası olmadığı için sportif faaliyetlerini durdurmanın çözüm olduğunu düşünmüyorum. Adli makamlar sonuca vardıktan sonra kararı almakta fayda var. Maçlarla karıştırmayalım bu olayı. Bekleyelim'' şeklinde konuştu.

''Zihniyetin değişmesi lazım''

Sert açıklamalarına devam edip etmeyeceği sorulunca Hacıosmanoğlu, ''Biz hep hukuk içinde kalacağız. Buralara çekmenin bir anlamı yok. Futbolun bir oyun olduğunu, futbolu yönetenlerin bunu farketmeleri gerektiğini, kaybedenin kazananı tebrik eden bir ortamın oluşmasını senelerdir söylüyoruz. Benim Trabzonspor'un başında kalma gibi bir niyetim yok. Bu zihniyetin değişmesi lazım. Biz durup dururken kimseye bir şey söylemeyiz. Siz karar da alsanız kimse demeç vermeyecek diye bir hafta sonra bu yasak delinir. Zihniyetin değişmesi lazım'' ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap