SON DAKİKA



Haber > Spor > Sakatlık kabusu dönüş yaptı!

Sakatlık kabusu dönüş yaptı!

22 Eylül 2016 Perşembe - 11:05




Sakatlık kervanına şimdi de Aytaç Kara eklendi...





Bordo Mavililer geçtiğimiz sezon Süper Lig’de çok zor günler yaşarken, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarında kötü görüntü verirken tüm bunlarda takımda çok sayıda futbolcunun sakatlık geçirmesi, sarı ve kırmızı kart cezalarının yanında, hakem hatalarının da rolü büyük olmuştu. Özellikle her maçta 2-3 sakat verilmesi, zaman zaman 18 kişilik kadroların bile oluşturulması noktasında sıkıntılar yaşanması, takımın performansını da etkilemişti. Bu sezon ise lige bu anlamda iyi başlayan Trabzonspor’da  son iki maçta sıkıntı baş göstermeye başladı. Trabzonspor’da önce Uğur Demirok, şimdi de Aytaç Kara sakatlık geçirdi.

ÖNCE UĞUR SONRA AYTAÇ

Alanyaspor karşısında alınan 3-0’lık yenilginin ardından bu maçta sahada 90 dakika kalan stoper Uğur Demirok’un sakatlandığı ve sahalardan en az bir hafta uzak kalacağı açıklanmıştı. Sakatlık kervanına şimdi de Aytaç Kara eklendi. Ziraat Türkiye Kupası’nda Serhat Ardahanspor ile oynanan karşılaşmada sahaya ilk 11’de çıkan Aytaç Kara, adalesinde sorun yaşayınca ilk yarı bitmeden kenara alındı. Bu futbolcunun da sakatlık geçirmesiyle birlikte geçen sezonki kabusun geri dönme endişesi yaşanırken, kadronun kısıtlı olması da sorunun artmasına sebep oluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap