SON DAKİKA



Haber > Spor > Sakatlardan haber var!

Sakatlardan haber var!

24 Nisan 2015 Cuma - 14:40




Trabzonspor Kulübü, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı öncesinde sakat ve üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren futbolcularla ilg





Bordo-Mavili kulübün resmi sitesinden sakat oyuncularla ilgili açıklama yapıldı.

İşte Gençlerbirliği maçı öncesinde kulüp resmi sitesinden yapılan sakatların son durumu ile ilgili açıklama:

"Onur Recep Kıvrak:

Ön çapraz bağ operasyonu geçiren Onur Recep Kıvrak, özel çalışma programıyla beraber takımla antrenmanların belli bölümlerine katılmaya başlamıştır.

Essaid Belkalem:

Dün itibariyle kontrollü bir şekilde takımla beraber antrenmanın tamamına katılan oyuncumuzun özel kuvvet çalışmaları da devam etmektedir. Önümüzdeki hafta başında yapılacak değerlendirmeler sonrası takımla birlikte antrenmanlara katılması planlanmaktadır.

Musa Nizam:


Sağ ayak beşinci tarak kemiğinde kemik ödemi bulunan oyuncumuzun tedavisi ve özel çalışma programı devam etmekte olup sahaya dönüş süreciyle ilgili önümüzdeki hafta yapılacak radyolojik değerlendirmeler neticesinde karar verilecektir.

Aytaç Kara:

4 hafta önce sağ ayak tarak kemiğinde kırık tanısı ile opere edilen sporcumuzun özel salon ve ftr programı planlanan şekilde devam etmektedir.

Özer Hurmacı:

Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Özer Hurmacı’nın planlanan tedavi programı devam etmektedir.


Oscar Cardozo:

İki gün önce üst solunum yolu enfeksiyonu tanısıyla ağızdan ve damar yoluyla yoğun antibiyotik ve semptomatik tedavi programına alınan oyuncumuzun tedavisi planlanan şekilde devam etmektedir.

Sefa Yılmaz:

3 gün önce üst solunum yolu enfeksiyonu tanısı konan ve tedavisine başlanan Sefa Yılmaz’ın tedavisi planlanan şekilde devam etmektedir.

Mehmet Ekici:


Bugün antrenman öncesi sol kasığında ağrı şikayetiyle kontrolden geçirilen ve ileri tetkikleri yapılan oyuncumuzun gerekli tedavisine başlanmıştır.

Hakan Arıkan:

İki gün önce halsizlik ve ateş şikayetiyle gerekli muayene ve tetkikleri yapılan oyuncumuza üst solunum yolu enfeksiyonu tanısı konulmuş olup, gerekli tedavisi planlanan şekilde devam etmektedir.

Oscar Cardozo, Sefa Yılmaz, Mehmet Ekici ve Hakan Arıkan’ın yarın antrenman öncesi yapılacak son kontrolleri neticesinde Gençlerbirliği maçıyla ilgili sağlık durumları netlik kazanacaktır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap