SON DAKİKA



Haber > Spor > Sahne Marko Marin'in

Sahne Marko Marin'in

14 Eylül 2015 Pazartesi - 06:39




Fırtına'nın flaş transferi ilk kez 11'de sahaya çıkacak. Sakatlığı geçen Mehmet Ekici de formasını geri aldı. Riske edilmeyen Okay'ın yerine ise Özer





Şota Arveladze kardousu belirledi. Trabzonspor'da gözler bugün hiç kuşkusuz Marko Marin'de olacak. Chelsea'den kiralanan Alman yıldız, ligde ilk kez onbirde sahaya çıkacak. Akhisar maçında son bölümde oyuna dahil olan oyuncu, kısa süre içinde performansıyla herkesi büyülerken, milli arada Çaykur Rizespor ile yapılan hazırlık maçında iki penaltı yaptırarak göz doldurmuştu. Şota, sakatlığı düzelen Mehmet Ekici'ye de orta sahada görev verecek. Frikikler yine Ekici'nin olacak.

OKAY GÖTÜRÜLMEDİ

Fırtına'da U21 takımının Hollanda ile oynadığı maçta sakatlanan Okay Yokuşlu ise yoğun tedavi programına rağmen tam hazır noktaya gelmeyince Kayserispor maçı kadrosuna dahil edilmedi. Okay'ın yerine ön liberoda Mbia'ya bugün Özer Hurmacı'nın eşlik etmesi bekleniyor. Teknik direktör Şota, ısrarla oynamak isteyen Okay'a, "Tam olarak iyileşmen bizim için çok daha faydalı olur" diyerek iyi niyetinden dolayı teşekkür etti. Şota; Sefa Yılmaz, Deniz Yılmaz ve Musa Nizam'ı da kadroya dahil etmedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap