SON DAKİKA



Haber > Spor > Şahin'den bronz madalya

Şahin'den bronz madalya

21 Mart 2015 Cumartesi - 13:32




Türkiye Judo Milli Takımı'nın yıldız isimlerinden Ebru Şahin, dün Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te yapılan Grand Prix müsabakalarında bronz madalya kaz





Türkiye Judo Milli Takımı’nın en iddialı olduğu sıkletlerin başında gelen kadınlar 48 kilonun yıldız isimlerinden Ebru Şahin, dün Tiflis’te başarılarına bir yenisini ekledi. Rio 2016 Olimpiyat Oyunları’na gidecek sporcuları belirleyen dünya sıralamasına kritik puanlar veren Grand Prix müsabakasında mindere çıkan Ebru, bronz madalya kazanıp, hanesine 120 puan yazdırdı.

YILIN ÜÇÜNCÜ MADALYASI

Moldovalı Cristina Budescu’yu ve dünya altı numarası Gine-Bissaulu Taciana Lima’yı geçerek adını yarı finale yazdıran Ebru, yarı finalde gün sonunda şampiyon olan Ukraynalı Maryna Çerniak’a kaybetti. Ardından üçüncülük maçına çıkan Ebru, Macar Eva Csernoviczki’yi yenerek podyuma çıkmayı başardı. Böylece bu yıl şubat ayında Avusturya’da altın ve Prag’da gümüş madalya alan Ebru, Tiflis’te yılın üçüncü madalyasına imza attı. Ebru, dünya sıralamasında 120 puan daha aldı ve 20. sırada başladığı haftada ilk 15 içine girmeye yaklaşacak.

SIRADAKİ HEDEF SAMSUN

Ebru şimdi 27-29 Mart’ta Samsun’da yapılacak zorlu Grand Prix müsabakalarında, Türk seyircilerin desteğini de alarak madalya kazanmaya çalışacak. Ebru, 2013’te beşinci olduğu Samsun’da geçen yıl sakatlık nedeniyle yarışamamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap