SON DAKİKA



Haber > Spor > Sahaya çıkalım ve...

Sahaya çıkalım ve...

11 Nisan 2016 Pazartesi - 13:36




G.Saray sağlık ekibi Sneijder ve Selçuk’u maça yetiştirmeye çalışıyor... İki oyuncu da ne olursa olsun sahada yer almak istediklerini söylediler...





Sneijder ve Selçuk'un yarın takım ile birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. İki kaptan da derbide sahada yer almak için fedekarlık yapmak istedikleri biliniyor. Her iki oyuncu da derbide sahada olma ihtimali yüzde 90 görünüyor. Ancak yarın bu konuda daha net bilgi verilecek. Selçuk İnan'ın takım arkadaşlarıyla bir toplantı gerçekleştirdiği ve bu toplantıda duygusal sözler sarfettiği öğrenildi.

BİZİM İÇİN BÜYÜK ŞANS
Milli futbolcunun arkadaşlarına, "Tüm sezon boyunca taraftarlarımızı üzdük. Aldığımız sonuçlar bizlere yakışmadı. Önümüzde tüm sezonu affettirecek bir maç var. Fenerbahçe maçında sahada olmak için özel olarak gayret göstereceğim. Sahada olmak istiyorum. Sahaya çıkalım ve Fenerbahçe'yi yenerek taraftarımızı sevindirelim" dediği öğrenildi.

SABRi DE GERİ DÖNÜYOR
Son üç idmandır takımla birlikte çalışmalara başlayan Sabri Sarıoğlu ise derbide sahada olacak. Linnes, Denayer ve son olarak Koray'ın sağbek mevkinde beklenen performansı bir türlü sergileyememiş olmaları ile birlikte Sabri sevinci yaşanıyor. Tecrübeli oyuncunun da Fenerbahçe maçında oynamak istediği ve Hollandalı çalıştırıcı Riekerink'ten görev beklediği bildirildi. Sezon başında başarılı maçlar çıkartan Sabri Sarıoğlu ikinci yarıdan itibaren eski gücünü sahaya yansıtamıyor.

SAĞ BEK OYNAMAM!
Galatasaray'ın Belçikalı oyuncusu Denayer'in Çaykur Rizespor maçından önce teknik ekibe, "Sağ bek oynamak istemiyorum" dediği öğrenildi. Belçikalı, Rize maçında stoperde oynadı.

SIFIRCI TARIK&CAROLE!
Sarı-Kırımızlı takımın bekleri Tarık Çamdal 12, Lionel Carole ise bu sezon 24 maçta herhangi bir istatistiğe imza atamadı. Martin Linnes ise Denayer gibi 11 maçta 2 asiste imza attı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap