SON DAKİKA



Haber > Spor > Saha Komiserleri 'Merhaba' dedi

Saha Komiserleri 'Merhaba' dedi

31 Ağustos 2016 Çarşamba - 12:47




Trabzon Saha Komiserleri Derneği dün ASKF Binası’nda gerçekleştirdiği toplantı ile yeni sezona ‘merhaba’ dedi.





Değerlendirme toplantısına Saha Komiserleri Dernek Başkanı Mehmet Ali Bıyıklı yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katılırken, toplantıya İstanbul Saha Komiserleri Başkanı Ali Osman Özgül de katıldı. Bıyıklı toplantıda yaptığı açıklamada, “2015-2016 sezonunda ufak tefek bizim de mutlaka eksiklerimiz olmuştur ama genel olarak iyi bir sezon geçirdik. Bu yüzden 2016-2017 sezonu öncesinde derneğimizde slayt eşliğinde bir eğitim çalışması yaptık. Bazı noktaları gözden geçirme adına düşüncelerimiz paylaştık. Amatör ve profesyonel müsabakalarda yapmamız gerekenleri arkadaşlarımıza aktardık” dedi. Federasyondan seçme seçilme haklarının olmasını istediklerini belirten Bıyıklı, “Ücretler konusunda büyük sıkıntılarımız var. 2007’den bu güne kadar artırılmayan profesyonel ücretlerimiz var. Bugün amatör ücretler 25 TL. Profesyonel liglerde arkadaşlarımız 20 TL ücretle gidiyor. Bu konuda bürokratlarımızla görüşmeler yaptık. Bu sorunun çözüleceğini umut ediyoruz” diye konuştu.

Bu düzen değişmeli

İstanbul Saha Komiserleri Dernek Başkanı Ali Osman Özgül de en kısa sürede bir araya gelip güçlü bir yönetimin kurulması gerektiğine değinerek, “Güçlü iller olarak bir an önce bir araya gelip, birlik beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Bu süreçte bu derneğin bir adım ileriye gidecek gücü yok. Ve her geçen gün biraz daha kan kaybediyor. En kısa sürede oturup değerlendirme yapmamız gerekiyor. Bu iş birlik beraberlik işidir. Güçlü illerin işidir. Güçlü iller devreye girdiğinde gücümüzün de artacağına inanıyorum. Yaklaşık 15 aydır Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından şube başkanları toplantısı yapılmamıştır. Bu derneğin başında oturan kişilerin bu dernek için çalışması gerekiyor. Şu anda olduğu gibi 2 kişi çalışıp 20 kişinin yatmasıyla bir yerlere varamayız. Bir an önce güçlü iller bir araya gelip; bu düzeni, derneğin geleceği için değiştirmeliyiz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap