SON DAKİKA



Haber > Spor > Saha komiserleri duyarsız kalmadı

Saha komiserleri duyarsız kalmadı

26 Nisan 2020 Pazar - 12:31




TÜRKİYE Futbol Saha Komiserleri Derneği (TFSKD), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs salgınında zor durumda kalan vatandaşlara yapılacak yardımlar için başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına 9 bin lira destek sağladı.





TFSKD’den yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanlığımızca yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle başlatılan ‘Bizbize Yeteriz Türkiyem’ Milli Dayanışma Kampanyasına Şubelerimizin de desteğiyle birlikte Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Merkezi olarak 9 bin lira Ziraat Bankası kamu kurumsal hesabına bağışta bulunulmuştur. Kurumsal kimliğimiz ile toplum sorunlarına duyarlı olan Genel Merkezimizle birlikte şubelerimizin de karınca kararınca Milli Dayanışma Kampanyasına birlikten güç doğar diyerek, Futbol Saha Komiserleri olarak destek olmaktan memnunluk duymaktayız” ifadelerine yer verildi. Trabzon ve Rize başta olmak üzere bölgedeki diğer illerin saha komiserleri de bu kampanyaya destek verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap