SON DAKİKA



Haber > Spor > Sağlam: "Başarı için Kayseri'de her şey var!"

Sağlam: "Başarı için Kayseri'de her şey var!"

02 Ağustos 2018 Perşembe - 15:36




Ertuğrul Sağlam, SPORLİG'ten Selahattin Ekrekli'ye açıklamalarda bulundu.





Bursaspor'u 5'inci şampiyon olarak tarihe yazan Ertuğrul Sağlam, 11 yıl sonra Kayserispor'a döndü. Sağlam, yeni takımı ile teknik direktörlükte yeni başarılar hedefliyor. SPORLİG'ten Selahattin Ekrekli'ye açıklamalarda bulunan Ertuğrul Sağlam, "Açık yüreklilikle söylemek istiyorum, Kayseri şehrinin ve Kayserispor'un bizim futbol hayatımızda ve antrenörlük kariyerimizde çok önemli bir yeri var" dedi.

Geçtiğimiz sezon İran'da Traktör Sazi takımını çalıştıran Sağlam, 11 yıl sonra Kayserispor'a geri dönmesiyle ilgili olarak, "Evet, aslında son dönmem bizim için de yoğun geçti. Geçen sezon başı Malatya daha sonra da İran'da Traktör Sazi tecrübemiz oldu. Ama ben 11 yıl sona tekrar Kayseri'de olmaktan ve Kayserispor'da çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyum ve heyecanlıyım. Açık yüreklilikle söylemek istiyorum, Kayseri şehrinin ve Kayserispor'un bizim futbol hayatımızda ve antrenörlük kariyerimizde çok önemli bir yeri var. Tabiri caizse antrenörlük dönemimizdeki yükselişimizi Kayserispor'da gerçekleştirdik, dolayısıyla Kayseri'nin farklı bir yeri var hayatımızda" şeklinde konuştu.

‘’BEKLENTİLERE CEVAP VERMEK İÇİN BURADAYIZ"

Kayserispor'da yeniden başarılı olmak adına elinden geleni yapacağını belirten teknik adam, "Bu doğrultuda tabii tekrar Kayseri'de olmanın, açıkçası bir taraftan heyecanını yaşarken, diğer taraftan da Kayserispor'da yeniden daha önceki dönemde yaşadığımız başarıları yaşamak için buradayız. Şu anda gelecek adına Kayseri şehri, taraftarımız çok mutlu ve heyecanlılar. Biz de sorumluluğumuzun bilincinde olan kişiler olarak bu beklentilere cevap vermek için buradayız ve elimizden gelen çabayı göstereceğiz" ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap