SON DAKİKA



Haber > Spor > Sağlam Adımlar Atacağız

Sağlam Adımlar Atacağız

11 Eylül 2012 Salı - 22:40




Kantekin: “Denizlispor ve Torku Konyaspor karşısında iyi futbolumuzun karşılığında üç puanla ayrıldık. Bundan sonra da başarılı sonuçlar almaya çalışa





Ligin üçüncü haftasında önümüzdeki Pazar günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon’da moraller süper. Milli maç nedeniyle lige verilen arada Trabzonspor ile hazırlık maçı yaparak bu maça bilenen Bordo-Mavi-Beyazlılar’da Asbaşkan Coşkun Kantekin, her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Kantekin, ilk iki maçı kazanmanın morali ile bu maça çıkacaklarını ifa ederek asla rehavete kapılmayacaklarını vurguladı. Genç ve gelecek vadeden oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını söyleyen Kantekin, “Hedefimiz bu ligde kalıcı olmaktır. Bu doğrultuda bize gerekli olan puanları almalıyız. Sağlam adımlar atıp işimizi kolaylaştıracağız. Lige iyi başlamamız da gelecek adına bize umut verdi. Şimdi önümüzdeki diğer maçlara konsantre oluyoruz. Bu hafta Kayseri Erciyes ile karşılaşacağız. Rakibimiz de bizim gibi lige iyi başladı. Güzel ve zevkli bir karşılaşma olacağını düşünüyorum” dedi. 1461 Trabzon’un genç yeteneği Gökhan Alsan: Hız kesmeyiz İlk iki maçını kayıpsız geçen 1461 Trabzon’da yetenekli orta saha oyuncusu Gökhan Alsan, K.Erciyes engelini de kayıpsız geçmek istediklerini söyledi. Lige iyi başlamanın kendilerine büyük moral ve özgüven kazandırdığını kaydeden genç oyuncu, “Camiamız bize inanıyor ve güveniyor. Bizde sorumluluğumuzu yerine getirmek için çabalıyoruz. Kayseri Erciyes maçı zor olacak. İki kaliteli takımın karşılaşmasında kazanan taraf olmak için 90 dakika savaşacağız. Hedefimiz 3’te üç yapmak” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap