SON DAKİKA



Haber > Spor > Sağbekin ilacı Serdar Kurtuluş

Sağbekin ilacı Serdar Kurtuluş

15 Haziran 2012 Cuma - 12:07




Trabzonspor Serdar Kurtuluş için Gaziantep’e gidiyor. Yönetim, yetenekli futbolcu için Kırmızı-Siyahlı kulübe reddedemeyeceği bir teklif sunacak





GÜNEŞ ÇOK İSTİYOR Şu ana kadar üç transfer yapan Trabzonspor’da harekat sürüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in sağbeke takviye yapılması konusunda adres göstermesinden sonra Gaziantepsporlu Serdar Kurtuluş’u renklerine bağlamak için düğmeye basan Bordo-Mavililer, bu transferde sona yaklaştı. Başkan Sadri Şener’in Bodrum’da tatil yapmasına rağmen Gaziantepspor kulübü yöneticileriyle bu transferi bitirmek için sürekli görüştüğü öğrenildi. SON TEKLİFİNİ YAPACAK Şener’in bu hafta sonu Serdar Kurtuluş için Gaziantepspor’a son teklifini yapacağı kaydedildi. Kırmızı-Siyahlı kulübe reddedemeyeceği bir teklif sunmaya hazırlanan Trabzonspor’da Başkan Sadri Şener’in bugün Güneydoğu ekibinin başkanı İbrahim Kızıl’ın mahkemesine de gidebileceği belirtildi. Şener’in Serdar transferinde mutlu sona ulaşmak için bugünkü duruşmayı beklediği ortaya çıktı. Bilindiği üzere Trabzonspor kurmayları birkaç gün önce Kızıl’ı cezaevinde de ziyaret etmişlerdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap