SON DAKİKA



Haber > Spor > Saffet Sancaklı: 'Maç yapmazsak batarız demeyin çünkü siz zaten batmışsınız'

Saffet Sancaklı: 'Maç yapmazsak batarız demeyin çünkü siz zaten batmışsınız'

15 Mayıs 2020 Cuma - 12:37




MHP Kocaeli Milletvekili ve eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, Süper Lig'in durumu hakkında konuştu. İşte Sancaklı'nın açıklamaları





MHP Kocaeli Milletvekili ve eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun onayı olmadan liglerin başlatılmaması gerektiğini söyledi.

Sancaklı, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) pandemi sürecinde liglerin haziran ayında başlatılmasına yönelik kararına ilişkin AA muhabirine açıklamada bulundu.

Ülkedeki herkesin son iki aydır Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun yaptığı açıklamalara odaklandığını belirten Sancaklı, "Hepimizin gözü kulağı onlarda. Bu kurumlardan gelen tüm uyarılara riayet etmeye çalışıyoruz. Sokağa çıkma yasağı, maske takma, sosyal mesafe, evde kalma gibi tedbirler var. Onlar ne için bunu yapıyor ? Bizlerin yani insanların sağlığı için.  Futbolun da ana malzemesi insandır. Bu yüzden futbol maçlarının başlatılmasına TFF değil, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu karar vermeli. Onlar ne zaman 'buyurun oynayın' derse maçlar da o zaman başlamalı.Diğer bir deyişle önceliğimiz futbol değil  insan sağlığı olmalı. Bu kararın futbol federasyonuna bırakılması sıkıntılı.'' ifadelerini kullandı.

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap