SON DAKİKA



Haber > Spor > Sadece Mehmet Ekici kaldı

Sadece Mehmet Ekici kaldı

06 Eylül 2016 Salı - 11:15




Hacıosmanoğlu, sadece geçen sezon için tam 10 gurbetçi oyuncu transferi yaparak bu anlamda tarihe geçmişti.





Hacıosmanoğlu, sadece geçen sezon için tam 10 gurbetçi oyuncu transferi yaparak bu anlamda tarihe geçmişti. Ancak bu futbolcuların büyük bölümü beklentileri veremeyince, bu kez Muharrem Usta yönetimi, 9’u ile yolları ayırdı. Takımda sadece Almanya’nın Werder Bremen takımından transfer edilen Mehmet Ekici kaldı. Mehmet’in de sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

HER BİRİ BİR YANA DAĞILDI

Bordo-Mavili takıma İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetimi döneminde transfer edilen gurbetçi isimlerden Özer Hurmacı (Almanya) Akhisar Belediyespor’a giderken, Sefa Yılmaz (Almanya) Alanyaspor’a, Aykut Demir (Hollanda) Osmanlıspor’a kiralandı. Gurbetçilerden Deniz Yılmaz (Almanya) Bursaspor’a, Serdar Gürler (Fransa) ise Gençlerbirliği’ne satıldı. Fatih Atik (Fransa) ile sözleşmesi bittiği için yollar ayrıldı, bu oyuncu Karabükspor’a gitmeyi tercih etti. Bir sezon büyük sıkıntı yaratan İshak Doğan (Almanya) Karabükspor’a gitti ama bu takımdan daha sonra ayrıldı. Gurbetçi oyunculardan Alper Uludağ (Almanya) Akhisar Belediyespor’a, Soner Aydoğdu ile birlikte Güray Vural karşılığında gönderilen isimler arasında yer aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap