SON DAKİKA



Haber > Spor > Rusya'da Yusuf çılgınlığı... Hiç boş geçmiyor...

Rusya'da Yusuf çılgınlığı... Hiç boş geçmiyor...

09 Nisan 2022 Cumartesi - 15:37




Trabzonsporlu eski oyuncu Yusuf Yazıcı, CSKA formasıyla bu haftayı da boş geçmedi. Yusuf, CSKA’nın Himki ile karşılaştığı maçın 44. dakikasında takımını öne geçiren golü kaydetti. Yusuf böylelikle Rusya Premier Liginde çıktığı 6 karşılaşmada da gol atmış oldu. Yusuf'un bu haber yazıldığı saat ve dakikada Rusya Premier Liginde attığı gol sayısı 8'e ulaştı.





Trabzonspor’un eski oyuncusu Yusuf Yazıcı’nın yıldızı, Rusya’da parlamaya devam ediyor. Bordo - Mavililerden rekor bir bedelle Fransız ekibi Lille’ye transfer olan buradan da devre arasında CSKA’ya kiralanan Yusuf Yazıcı, yeni takımıyla çıktığı 6 karşılaşmanın hepsinde de gol atma başarısı gösterdi. Rusya Premier Ligine ilk olarak Spartak Moskova maçıyla başlayan ve bu maçta 1 gol atan Yusuf ardından, sırasıyla Nizhny Novgorod, L. Moskova, Rubin Kazan, Ura maçlarında da gol attı.

Rubin Kazan maçında 3 gol atan Yusuf, diğer maçlarından hepsinde ise 1’er gol atabildi. Bugün oynanan FK Himski maçında ise Yusuf’un takımı CSKA Moskova 9. dakikada Sadygov’in golüyle 1 - 0 geriye düştü. Bu gole 32. dakikada Ushakov’un golüyle yanıt veren CSKA’da 44. dakikada kazanılan penaltının başına Yusuf geçti ve takımını 2 - 1 öne geçirmiş oldu. Yusuf böylelikle Rusya Premier Liginde bugüne kadar çıktığı 6 karşılaşmada da ağları sarsmış oldu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap