SON DAKİKA



Haber > Spor > Ronaldo'dan samimi itiraf!

Ronaldo'dan samimi itiraf!

02 Ağustos 2015 Pazar - 15:03




Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, futbolcu olacağını hiç tahmin etmediğini, yeteneklerinden habersiz keyif almak için futbola başla





Ronadlo'dan itiraf var... Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo bir dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. İlk başlarda yeteneklerinin farkında olmadığını söyleyen Portekizli yıldız, "Futbolu keyif almak için oynuyordum. Sürekli sokakta oynuyordum ve bir gün babam bana 'Neden kulübe gelip benim çalıştığım zamanlarda oynamıyorsun?' dedi. Ben de 'Neden olmasın' dedim" ifadelerini kullandı.

Futbolcu olacağını asla düşünmediğini de sözlerine ekleyen Ronaldo, "Daha sonra her gün antrenmana gitmeye başladım ve takımın bir parçası olmak hoşuma gitti. İlk başlarda zorlandım ve asla profesyonel futbolcu olacağımı düşünmedim" dedi. Yıldız oyuncu hayaller kurmasındaki en temel noktanın Dünya Kupaları olduğunu ifade ederek sonrasında Sporting Lisbon, Manchester United ve Real Madrid formaları giydiğini söyledi.

Alt yapısından yetiştiği Sporting Lisbon'dan 2003/04 sezonunda Manchester United'a 17,5 milyon Euro’ya transfer olan Ronaldo, 2009/10 sezonunda rekor bonservis ücreti olan 94 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap