SON DAKİKA



Haber > Spor > Ronaldo'dan bir 'rekor' daha

Ronaldo'dan bir 'rekor' daha

16 Eylül 2015 Çarşamba - 17:25




Shakhtar Donesk karşısında hat-trick yapan Real Madrid’in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nin en golcü oyuncusu oldu.





Real Madrid'de Cristiano Ronaldo fırtınası esmeye, Portekizli yıldız da rekorları kırmaya devam ediyor. Hafta sonunda Espanyol filelerini tam 5 kez havalandırarak Eflatun-Beyazlıların tarihinin gelmiş geçmiş en golcü oyuncusu olan Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar karşısında da hat-trick yaptı.

Takımının 4-0 kazandığı maçta gollerin ikisini penaltıdan kaydeden Portekizli yıldız, devler arenasında 80 gole ulaşarak, turnuvanın en skorer oyuncusu unvanının sahibi oldu. 

Ronaldo bu gollerin 11'ini penaltıdan kaydederek, Devler Ligi'nde beyaz noktadan en çok gol bulan ismi olarak da tarihe geçti. Real Madrid'in farklı galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Yıldız futbolcu, son 2 maçta kaydettiği 8 gol nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade etti. Yüksek performansını tüm sezon geneline yaymak istediğini vurgulayan Ronaldo, sezonu kupalarla noktalamak istediğini sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap