SON DAKİKA


Foto Galeri > Ronaldo, sevgilisine aylık 105 bin dolar harçlık veriyor

Ronaldo, sevgilisine aylık 105 bin dolar harçlık veriyor

19 Şubat 2020 Çarşamba - 13:51

Juventus'tan yıllık 28 milyon euro kazanan Cristiano Ronaldo, lüks yaşama düşkünlüğü ile bilinen sevgilisi Georgina Rodriguez'e aylık 105 bin dolar harçlık veriyor.

1 / 3 Ronaldo, sevgilisine aylık 105 bin dolar harçlık veriyor

Juventus forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun, sevgilisi Georgina Rodriguez'e harçlık verdiği ortaya çıktı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre yıldız oyuncu, Rodriguez'e lüks yaşaması için 105 bin dolar veriyor.

2 / 3 Ronaldo, sevgilisine aylık 105 bin dolar harçlık veriyor

26 yaşındaki model, Ronaldo'dan olan 3 yaşındaki kızı Alana Martina'nın yanı sıra Ronaldo'nun 3 çocuğuna da annelik yapıyor.Georginia Rodriguez, 35 yaşına giren Cristiano Ronaldo'ya doğum günü hediyesi olarak Mercedes marka lüks otomobil almıştı.

3 / 3 Ronaldo, sevgilisine aylık 105 bin dolar harçlık veriyor

"ONU GÖRDÜĞÜMDE TİTRİYORDUM"

Gucci'de satış görevlisi olarak çalışırken tanıştığı Ronaldo ile rüya gibi bir ilişki yaşayan Georgina Rodriguez, geçtiğimiz günlerde İtalyan basınına verdiği röportajda, "Onu gördüğümde titriyordum ama aramızda bir elektriklenme olmuştu. Çok utangaç biriydim ve bu durum beni üzüyordu ama Cristiano, tek bir bakışıyla bana derinden dokunmuştu. Sonrasında da bana davranışı, beni sevmesi ve benimle ilgilenmesi, tüm olumsuzlukları örttü" demişti.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap