SON DAKİKA



Haber > Spor > Ronaldo için büyük transfer operasyonu!

Ronaldo için büyük transfer operasyonu!

14 Mart 2021 Pazar - 13:52




Juventus'ta mutsuz olduğu belirtilen Cristiano Ronaldo'nun eski takımı Real Madrid'e dönebileceği iddiaları Avrupa futbol dünyasının en çok konuştuğu konulardan biri haline geldi. Ronaldo'nun Real Madrid flörtünde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.





Cristiano Ronaldo, Real Madrid'e dönecek mi? Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde Porto'ya elenmesinin ardından Ronaldo'nun İtalyan ekibinden ayrılacağı iddiaları artık daha güçlü bir sesle çıkarken konuyla ilgili yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor.

İlk olarak İspanya basınında çıkan haberde Ronaldo'nun menajeri Jorge Medes'in transfer için Real Madrid yönetimi ile görüştüğü belirtilmişti. El Chiringuito'dan Josep Pedrerol, Ronaldo ve Real Madrid iddiaları için ''Bana gelen bilgiye göre Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Medes, Real Madrid yönetimi ile görüşüyor. Real'e geri dönüş hakkında konuşuyorlar. Bundan Ronaldo'nun haberi var mı bilmiyorum ama yapılan transfer görüşmesi bu.'' sözlerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap