SON DAKİKA



Haber > Spor > Ronaldo, 4 saat ekstra antrenman yaptı

Ronaldo, 4 saat ekstra antrenman yaptı

05 Haziran 2020 Cuma - 10:30




Yeni tip koronavirüs salgını İtalya'da patlak verince ülkesi Portekiz'e dönen ve İtalya'da eleştiri konusu olan Cristiano Ronaldo, ekstra antrenmanlar yapıyor! Bir süre önce antrenmanlara başlayan Juventus'ta takım arkadaşlarına katılan Ronaldo, 4 saatlik ekstra antrenmanlar yapıyor!





Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınını Avrupa'da en şiddetli yaşayan ülke olan İtalya'nın Juventus ekibinde top koşturan dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo, ekstra antrenmanlarla göz dolduruyor! Salgın sonrasında İtalya'ya nazaran daha iyi durumda olan ülkesi Portekiz'e dönen ve bu yüzden eleştiriler alan Ronaldo, biri süre önce İtalya'ya dönerek takım arkadaşlarıyla birlikte çalışmalara başlamıştı!

Güçlü fiziğiyle yıllardır dikkatleri çeken Ronaldo, ekstra antrenmanlar yaparak eski formuna geri dönüyor! Portekizli yıldız dün takımdan ayrı olarak ekstra bireysel antrenmanlar yaptı ve bu çalışmalar 4 saat sürdü!


 

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap