SON DAKİKA



Haber > Spor > Ronaldinho imzayı attı

Ronaldinho imzayı attı

12 Temmuz 2015 Pazar - 10:47




Antalyaspor’un uzun süredir peşinde olduğu yıldız futbolcu Ronaldinho Brezilya Birinci Futbol Ligi ekibi Fluminense takımıyla anlaşma sağladı.





Kulüpten yapılan açıklamada, 35 yaşındaki Ronaldinho ile 2016 yılının  sonuna kadar geçerli olmak üzere 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. Tam  adı Ronaldo de Assis Moreira olan Brezilyalı orta saha oyuncusunun yeni takımında  10 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Fluminense, Ronaldinho'nun alacağı ücret hakkında bilgilendirmede  bulunmadı. Ülke basınında, futbolcunun sözleşmesi boyunca yaklaşık 3,5 milyon  dolar kazanacağı öne sürüldü.İmza töreninin ardından transferini değerlendiren Ronaldinho,  Brezilya'ya dönmesinde en önemli etkenlerden birinin ülkesinde henüz bir  şampiyonluk yaşayamaması olduğunu aktararak, Fluminense'nin güzel bir projeyle  kendisine teklifte bulunduğunu ve takıma katıldığı için mutluluk duyduğunu ifade  etti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap