SON DAKİKA



Haber > Spor > Ronado'nun 3 farklı takımla Şampiyonlar Ligi kazanma hayali bu sezon sona erdi

Ronado'nun 3 farklı takımla Şampiyonlar Ligi kazanma hayali bu sezon sona erdi

10 Mart 2021 Çarşamba - 10:56




Rekorların adamı Cristiano Ronaldo, Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde Porto'ya elenmesinin ardından gözünü diktiği rekor bir başka sezona kaldı. Portekizli futbolcu, Juventus'la şampiyon olur Şampiyonlar Ligi'nde efsane isim Clerence Seedorf'un 3 farklı takımla Devler Ligi'ni kazanma rekoruna ortak olma niyetindeydi ancak bu sezon için hayali suya düştü. 1992-2014 yılları arasında Avrupa'nın üst düzey takımlarında oynayan Seedorf, Ajax, Real Madrid ve 2 kez olmak üzere Milan ile Şampiyonlar Ligi





Juventus, nefes kesen bir maç sonrası Porto'yı uzatmada 3-2 yenmesine rağmen Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Karşılaşma sonrası İtalyan ekibinin yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, büyük üzüntü yaşadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'n de adeta kırılmadık rekor bırakmayan Ronaldo, bu veda sonrası bir başka rekorla anılma şansını kaybetti. Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan, en çok şampiyon olan, 3 Şampiyonlar Ligi'nde gol atan 36 yaşındaki futbolcu, bir rekora daha gözünü dikmişti.

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile kupayı kaldırıp 3 farklı takımda Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan futbolcu rekorunu egale etmek isteyen Cristiano Ronaldo'nun hayali bu sezon için suya düştü.

Rekor Clerence Seedorf'ta

Bilindiği üzere Şampiyonlar Ligi tarihinde 3 farklı takımla şampiyon olan tek futbolcu bulunuyor. O da Hollandalı efsane Clerence Seedorf. 4 kez Devler Ligi kupasını kaldırma başarısı gösteren Seedorf, bu başarıları Ajax, Real Madrid ve 2 kez olmak üzere Milan'da yaşadı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap