SON DAKİKA



Haber > Spor > Roller değişti!

Roller değişti!

25 Ağustos 2015 Salı - 08:24




Spor Toto Süper Lig'e ilk 2 haftayı galibiyetle kapatarak iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor'da, geçen sezonun aksine yerli oyuncular skora katkı sağ





UEFA Avrupa Ligi'nden erken elenen ancak Spor Toto Süper Lig'e ilk 2 haftayı galibiyetle kapatarak iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor'da, geçen sezonun aksine yerli oyuncular skora katkı sağladı. Bordo-Mavili takımda geçen sezon ilk 6 resmi maçta 5 golün tamamını yabancı oyunculardan gelirken bu sezona eski gol kralı olan teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde başlayan Karadeniz ekibinde 6 resmi karşılaşmadaki 7 golü de yerli oyuncular kaydetti. UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda 4, ligde ise 2 maç olmak üzere 6 karşılaşmaya çıkan Karadeniz ekibinde, Erkan (2), Mehmet, Soner, Salih, Okay ve Yusuf golle tanışan oyuncular oldular. Karadeniz ekibinde geçen sezon ilk 6 haftada ise Cardozo (2), Medjani, Constant ve Papadopoulos rakip fileleri havalandırmıştı. Bu sezon ise yabancı oyunculardan henüz ses çıkmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap