SON DAKİKA



Haber > Spor > Rodallega'da Çin işi

Rodallega'da Çin işi

20 Aralık 2016 Salı - 10:33




Forvete düşünülen Kolombiyalı golcü için devrede olan Çinliler’in fiyat artırması sıkıntı yarattı Yönetim, Akhisar’a para+takastan oluşan teklif hazır





Forvete gündemde olan Akhisar Belediyespor'un forvet oyuncusu Rodallega için Çinliler işi zora soktu. Kolombiyalı golcü için devredeki Çin kulüplerinin sürekli fiyat artırtıdığı bildirilirken, bordo- mavili yönetim Akhisar Belediye'ye para+futbolcu takasından oluşan yeni bir teklif sunma kararı aldı. Ege temsilcisinin sezon sonunda sözleşmesi biteceği için Rodallega'yı en yüksek rakamı veren kulübe satmaya çalıştığı belirtiliyor. Yönetim bu nedenle bu bölge için alternatif isimlerle de görüşmelerine devam ediyor.

ÖMER ALİ'DE PÜRÜZ

Ersun Yanal'ın sağ kanada istediği Atiker Konyasporlu Ömer Ali Şahiner için istenen 3.5 milyon euro bonservis bedeli ise yüksek bulundu. Konyaspor indirime yaşanmazsa bu mevkiye yabancı bir oyuncu transfer edilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap