SON DAKİKA



Haber > Spor > Rodallega heyecanı

Rodallega heyecanı

21 Ocak 2017 Cumartesi - 08:27




Bordo-Mavililer, her konuda anlaştığı Kolombiyalı golcüye bir an önce imza attırmayı arzuluyor.





İMZA PAZARTESİ

Trabzonspor camiasının uzun süredir transferine odaklandığı Akhisar Belediyespor’un Kolombiyalı forveti Hugo Rodallega için geri sayım başladı. Dün Akhisar Belediyespor idmanına katılmayan Rodallega’nın eşyalarını toplamaya başladığı belirtildi. Kolombiyalı oyuncunun Kayserispor maçının kadrosunda yer almayacağı bildirildi. YANAL SEVİNDİ Trabzonspor, Rodallega’nın işlemleri için menajerini bugün İstanbul’a bekliyor. Yapılacak görüşme sonrası pazartesi günü oyuncuya imza töreni düzenlenecek. Bu arada, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın, Rodallega’nın takıma katılmasını sabırsızlıkla beklediği ifade edildi. Rodallega’nın Bordo-Mavili formayla ilk maçına Şenol Güneş Stadı’nda Gaziantep önünde çıkacağı kaydedildi.

Büyük iddia

Trabzonspor’un kadrosuna katmak üzere olduğu Rodallega transferinin neden bu kadar geciktiği konusunda büyük bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Trabzonspor sezon başında Rodallega ve menajeriyle anlaştı ancak daha sonra scout ekibi Güney Koreli Hyun-Jun Suk’u önerip başkan Muharrem Usta’yı bundan vazgeçirttirdi. Oyuncunun menajeri bunu gurur meselesi yapıp Bordo-Mavili yönetime tavır aldı. Başkan Usta da Kolombiyalı menajeri bu nedenle ikna etmekte zorlandı. Usta’nın, scout ekibinin dağıtıldığını söyleyerek menajeri ikna ettiği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap