SON DAKİKA



Haber > Spor > Rodallega geri dönüyor!

Rodallega geri dönüyor!

19 Ocak 2022 Çarşamba - 12:55




1. Lig ekibi Manisa FK Hugo Rodallega'yı istiyor





Spor Toto 1’inci Lig’de son maçında deplasmanda Altaş Denizlispor’u 1-0 yenerek düşme potasından uzaklaşan Manisa Futbol Kulübü, gözünü golcü transferine çevirdi. Manisa ekibi Trabzonspor'un eski yıldızlarından Hugo Rodallega'ya kancayı attı.

Oyuncusu Guevin Tormin’le yollarını ayırmaya hazırlanan siyah-beyazlıların Hugo Rodallega ve Arthur Sobiech’le ilgilendiği bildirildi.

Ege ekibinin iki oyuncudan birini kadrosuna dahil etmeyi planladığı ve görüşmelerine hız verdiği kaydedildi.  İlk olarak Akhisarspor’da Süper Lig macerasına başlayan 36 yaşındaki Kolombiyalı Rodallega, Trabzonspor ve Denizlispor formalarını terletti. Son olarak Brezilya’nın FC Bahia takımına giden Rodallega 22 maça çıkıp 6 gol attı.

Polanyalı forvet Sobiech ise Fatih Karagümrük formasını terletti. Şu anda ülkesinin Lech Poznan ekibinde top koşturan 32 yaşındaki oyuncu 15 maçta 1 kez ağları sarstı.

Manisa FK’nın listesindeki Giresunspor’un Senegalli golcüsü İbrahima Balde ise takımında kaldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap