SON DAKİKA



Haber > Spor > Robinho ülkesine geri dönme sinyali verdi

Robinho ülkesine geri dönme sinyali verdi

11 Mart 2019 Pazartesi - 17:11




Devre arası transfer döneminde Sivasspor'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan Robinho, Brezilya'ya döneceğinin sinyallerini verdi.





Devre arası transfer döneminde Medipol Başakşehir'in Sivasspor'dan 2 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Robinho, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Brezilya'da eski teknik direktörü Emerson Leao'nun konuk olduğu programa katılan 35 yaşındaki futbolcu, tekrar Brezilya'ya dönebileceğini belirtti.

''BİR GÜN DÖNMEK İSTERİM''

Robinho, ''Emerson Leao'ya çok şey borçluyum. Kariyerimde geldiğim noktada onun bana öğretikkleri şeylerin payı çok fazladır. Şu an Türkiye'de şampiyonluk mücadelesi veriyorum. Ancak Leao, bir gün Brezilya'da Santos'a döner ve beni çağırırsa ben de kariyerimi bitirmeden önce Brezilya'ya gitmek isterim.'' diye konuştu.

Brezilyalı futbolcu, 2002 yılında Emerson Leao yönetiminde Santos takımında şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Tecrübeli teknik direktör, Robinho'yu Santos A takımında oynatan ilk teknik direktördü.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap